Sikker Handel

Sikker e-handel hos os på TFH

Vi garanterer dig sikker og tryg e-handel. Vi har alle midler til at beskytte dine personlige og økonomiske oplysninger.

Secure Socket Layering (SSL) SSL-teknologien krypterer dine personlige oplysninger, herunder kredit- eller betalingskortnummer, navn og adresse før du sender dem.
For at sikre, at du går ind på vores sikre server, før du sender dine personlige betalingsoplysninger, skal du se på webadressen eller adressefeltet i din browser. Hvis du har åbnet en sikker server, skal de første tegn i adressen i dette felt ændres fra "HTTP" til "HTTPS", og adressefeltet skal også vises i grønt. Hvis du af en eller anden grund ikke kan få adgang til den sikre server, eller hvis du ikke er helt tryg ved at handle online på en af vores hjemmesider, er du velkommen til at afgive din bestilling via telefon eller e-mail. Vores SSL-certifikater leveres af Letsencrypt.org. PCI-nakavetssamsvar. Alle dine kortbetalinger går gennem vores kortprocessor Stripe, som er en PCI-niveau 1-tjenesteudbyder. Dine kortoplysninger sendes direkte til Stripe, som opbevarer dem sikkert. Vi gemmer dem ikke, og vi kan heller ikke se dine kortoplysninger. Hvis du vil vide mere om Stripe og deres PCI-nakavetssamsvar, besøg https://support.stripe.com/questions/is-stripe-pci-compliant.

Forebyggelse af svindel

Vi iværksætter foranstaltninger til at opdage og forebygge svindel. Som en del af disse foranstaltninger kan vi kontakte dig for at verificere ordreoplysninger og identitet.

Sådan kommer du i kontakt med os?
 
E-mail:

info@tfhsensory.se

Telefon:
+46 340-77 71 60

Vores kundeservice er placeret i Sverige.