Multi Sensoriske Miljøer - Sanserum.

Velkommen til os på tfhsensory.se!

Vi mistænker, at I er nysgerrige efter Sinneshuse og multisensoriske miljøer, da I har klikket jer ind her. Sjovt, så deler vi samme interesse!

Hvis I ikke har lyst til at læse, men ønsker at blive kontaktet (uden omkostninger), sender I en email til: sinnesrummet@tfhsensory.se eller ring +46 340-777160 eller +46 720-712905 (vores kundeservice er placeret i Sverige)

Udfyld gerne formularen, så vender vi tilbage til jer til et første møde:
Formular

Inden I læser videre, vil vi give jer nogle tips på nogle links:

Klik her for at komme til
sinnesrummet.se

Klik her for at komme til

produkter til Sinnesrummet

Lyt til Eva Söderbaum i
Vloggen Maria Inspireras af


Multisensoriske Miljøer - Sinneshuse
 

Har I et sinneshus, hvor I har brug for vejledning i valg af produkter og materialer?
Vi kan hjælpe jer digitalt eller med besøg, afhængigt af tid og geografi.

Er I pårørende, der gerne vil prøve produkter, før I køber?
Velkommen til at besøge os og vores showroom i Varberg, Sverige!
Giv os besked en uge før besøget, hvad I gerne vil se og prøve, så når vi at få jeres favorit hjem. I kan vælge, om I vil prøve produkterne selv eller sammen med os.

Vi har vores showroom på Smältugnsgatan 8 i Varberg, Sverige.
Her tager vi imod virksomheder og private, men kun på forudbestilte besøg.
Tidsforespørgsel kan I sende til info@tfhsensory.se eller +46 340-777160.

Vil I i en APT bruge tid på sansestimulering?
Book os til et foredrag! Vi tilbyder både digitale foredrag og foredrag hos jer eller hos os i Varberg.
Vi tilpasser indholdet efter jeres ønsker og behov. Vi lover, at det bliver en meningsfuld stund, der er værd at investere tid i!

Eksempler på indhold, når vi holder foredrag om emnet (tilpasses efter jeres behov): 
 • Baggrunden for Sinneshus / MSE / Snoezelen 
 • Introduktion til Sinneshuset for forskellige målgrupper. Alle kan lide rummet undtagen Kalle og Lisa, hvorfor? 
 • Hvordan har jeg råd til et Sinneshus? 
 • Vi har et Sinneshus, men vi bruger det ikke. 
 • Hvordan vedligeholder vi vores Sinneshus? -praktiske tips og tricks 
 • Projektering af nybyggeri - hvad skal vi tænke på, inden vi starter projektet? 
 • Vi har nyt personale, der har brug for grundlæggende viden om Snoezelen/Sinnesrum/MSE Multi Sensory Environments.
 • Interaktive Sinneshuse - følelsen af kontrol! 
 • Hvilke produkter skal jeg vælge eller undlade at vælge til vores virksomhed og vores målgruppe? 
 • mm mm 

 • Hvordan fungerer et Multisensorisk Miljø? 
 • En grundlæggende og oplagt tanke er, at vi alle er påvirket af vores omgivelser, hvor vi bor. Prøv bare at eksperimentere med belysningen derhjemme, for eksempel ved aftensmaden. Kraftig lys eller dæmpet belysning med stearinlys.
  Denne enkle idé blev udviklet i Holland, hvor pionerer brugte simple midler som musik, dufte og farvet lys til at fremme kommunikation og interaktion for mennesker med forstyrrende adfærd, som tidligere havde været svære at hjælpe med at falde til ro.
  De kaldte deres værk Snoezelen, som ofte oversættes til Snusa og Dåsa. Snus til at tage indtryk og Kan til at tilbyde hvile og restitution. Miljøerne skal være krævende og tilbyde tilpasset sansestimulering for den enkelte.
   
  Hvem er brugeren af ​​et multisensorisk miljø?
  Mennesker, der har brug for hjælp til at koble af, og mennesker, der har brug for et tilpasset miljø med lige nok gennemslagskraft til at kunne/turde kommunikere/interagere og interagere. Et multisensorisk miljø er en værktøjskasse til mange aktiviteter, der muliggør opretholdelse af energi og engagement i løbet af dagen.
   
  TFH har installeret over 3000 Multi Sensory Environments med et unikt design tilpasset målgruppen. Vi indretter lokaler i hjemmet, på skoler, hospitaler, plejehjem, daglige aktiviteter, psykiatri, børnehaver med mere. Vi indretter lokaler til både børn, unge voksne og voksne.

Vi elsker at netværke og sprede viden!
TFH har installeret Multi Sensory-miljøer i Storbritannien, Frankrig, Sverige, USA, Canada og vi har netværk i hele Europa, Skandinavien, Asien og Mellemøsten. Vi bringer dig gerne sammen med partnere og virksomheder rundt om i Skandinavien og verden for at berige din viden om emnet.

Hvor meget koster et sanserum – multisansemiljø?

Med vores rådgivning og designforslag ønsker vi at finde det bedste forslag til dig ud fra dine behov og forudsætninger. Kontakt os gerne tidligt, så vi kan rådgive arkitekter, tømrere, elektrikere, malere mv.

Hvordan kommer vi i gang?
Kontakt os for et ubetinget gratis opkald og måske vil det være udgangspunktet for et mind room hos dig.
En Sinnesrum fra TFH tager normalt max 1 uge at installere. Vi har hurtige leveringer selv på mål efter mål! Vi kommer gerne til dig og kigger på dine miljøer og vi når frem til det bedste resultat sammen.
Vi tilbyder online træning eller på stedet hos dig.

Med vores globale netværk inden for Multi Sensory Environments samt vores egen fremstilling og design, har vi adgang til en mangfoldighed af produkter, materialer og erfaringer. Vi kan nemt lave skræddersyede løsninger, og vi lover, at du ikke skal vente længe på din levering. Vi kan hjælpe dig med rådgivning undervejs, tage os af hele projektet eller udvalgte dele. Det er helt op til dig! Vi glæder os til at møde dig og snakke om det, vi elsker!

Skole - På skolen indretter vi sanserum med forskellige formål. Det kan bruges som en mulighed for at komme lidt væk fra det mentale bombardement af resten af ​​miljøet og dermed rense tankerne for en stund. På den måde kan energien være der hele skoledagen. En velkommen strategi for mange studerende! - Jeg ved, at "oasen" findes og derfor tør jeg gå i skole nu.

Tilpasset folkeskole/træningsskole/daglige aktiviteter - Her bliver lokalerne ofte brugt som en naturlig del af skemaet/arbejdsdagen til at stimulere og aktivere men også til at regulere sindet og samle kræfter! Vores interaktive miljøer forstærker oplevelsen og giver store portioner af selvtillid og følelsen af ​​at kunne påvirke sine omgivelser. Med enkle midler kan den enkelte selv ændre rummets karakter. Her arbejder vi ofte med temarum som havrummet, rumrummet, junglerummet, skovrummet, musikrummet eller forskellige farvetemaer.

Ældrepleje - Få et øjebliks ro i sinderummet sammen med personale eller pårørende. I sinderummet kan vi tilbyde den demente hjerne tilpassede sindstimuli med forskellige formål og mål. Afslapning eller interaktion og kommunikation. Et øjeblik for både sanserne og minderne!

Psykiatri - At opholde sig i smukke omgivelser gør os smukke i sjælen. I psykiatrien bruges rummene som en oase at opholde sig i og en mulighed for at forfine sanseindtryk ud fra den enkeltes egne behov. For nogen bruges rummet til at øge årvågenhed, aktivitetsniveau og til at en anden kan slappe af og hvile.

Så hvad er et multisensorisk miljø?
Vores sanser er livsvigtige for os, da det er gennem vores sanser, vi modtager information om vores omgivelser. Over tid former de vores personlighed og "i en vis forstand" er de, hvad vi er.
Vi forsøger derfor at kontrollere de ting, der stimulerer vores sanser. Vi sænker eller hæver musikken, dæmper eller øger belysningen, søger berøring eller undgår det, for at nævne et par eksempler. Vores specialudviklede teknologi giver brugeren i vores tankerum netop den kontrol. Det vil vi gerne fortælle dig mere om!

Derfor er multisensoriske miljøer kendt for at give en bred vifte af positive resultater for mennesker, der har brug for tilpasset sansestimulering. Installation af et multisensorisk miljø vil påvirke både personale og klienter. TFH ser vigtigheden af, at alle, der kommer ind i Sanserummet, får en grunduddannelse i, hvordan vores sansefunktioner påvirker os for individuelt at kunne tilpasse sanseoplevelsen Vi ønsker, at de virksomheder, der vælger at investere i et Sanserum, får betingelserne. at bruge det til sit fulde potentiale og at rummet bliver en naturlig del af virksomhedens hverdag.

Det vigtigste udstyr i sinderummet er den interaktion, der opstår mellem ledsageren og brugeren.


Ser frem til at høre fra dig.

Tag et kig på vores internationale side:
http://www.multisensoryenvironments.com/

Varme hilsner
Eva Söderbaum
CEO TFH sensory
+46 340-77 71 60 eller +46 720-712905
eva@tfhsensory.se

TFH sensory har sit kontor i Varberg, Sverige