Sansoplevelser Til Alle!

Hvem er vi?

Vores organisationsnummer er: 559218-3379

TFH er en familievirksomhed med base i Stourport i smukke Worcestershire i England.

Leg er en superkraft, som alle har ret til!
Dette tager vi fat på i alt, hvad vi gør. "Overcome obstacles through play" er vores mission, og derfor udvikler og designer vi produkter og miljøer, så der er noget for alle!

Vi blev grundlagt i 1983 under navnet Toys for the handicapped, som siden er blevet ændret til Therapy Freedom Happiness. Siden da har vi haft en fantastisk udvikling og er nu etableret i flere lande som USA, Canada, Sverige og nu i Danmark.
Vi samarbejder også på flere markeder rundt om i verden med ligesindede distributører.

TFH arbejder dedikeret med at overvinde hindringer, der begrænser kreativitet og leg. Vi producerer en stor del af vores sortiment på vores fabrik i England, men fungerer også som forhandler for produkter, vi tror vores målgruppe vil have glæde af. Vi forsøger at muliggøre leg og sansestimulering for personer, hvor legen ellers begrænses i hverdagen.

Hvis I vil se, hvilke produkter der produceres af TFH, kan I besøge denne side.

Da vi producerer en stor del af vores sortiment, kontrollerer vi forsyningskæden og kan tilbyde hurtig levering og god produktviden. Alle vores produkter er testet, og vi tilbyder testdokumentation efter anmodning. 

Siden 2020 er vi tilgængelige i Sverige og leverer fra Sverige til Europa. Siden 2023 er vi nu også i Danmark.
Vi har en hyggelig udstillingshal i Varberg, Sverige, hvor alle er velkomne efter forudgående aftale. Vi afholder regelmæssigt uddannelser og visninger inden for forskellige produktområder, men vores hjerte banker især for MSE Multisensoriske Sanserum, som vi designer, sælger og installerer i hele Danmark og også i Europa.

Ser frem til at høre fra jer!

Eva Söderbaum
CEO
tfhsensory.dk
tfhsensory.se
+46 340-777160 eller +46 720-712 905
eva@tfhsensory.se

Du finder os på Facebook og Instagram - følg os der, da det er der, tingene sker :)